Äppelmugcake

Så gott och tusen gånger bättre än vanlig havregrynsgröt! Jag dedikerar detta inlägg till min syster eftersom jag vet att hon skulle tycka om detta. Det går att blanda i valnötter och lite allt möjligt utöver det som finns i receptet.
 
1 portion
1 dl havregryn
1 ägg
1/2 dl mjölk
1/2 tsk kanel
1 krm kardemumma
1/2 rivet äpple
1 tsk bakpulver
 
Tillagning
  • Riv äpplet och blanda med övriga ingredienser.
  • Lägg i en stor mugg eller skål och mikra på högsta effekt i 2 minuter.
  • Hjälp den eventuellt att lossna lite med en kniv längst kanten. Lägg en tallrik ovanpå och vänd upp och ner.
  • Garnera med äppelklyftor, turkisk yoghurt, lite mer kanel eller vad helst du vill!
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0