Pasta med pesto och vegobacon
Sista receptet (tills vidare) är nu äntligen ute! Väldigt simpelt och gott. Tyvärr hade jag ingen crème fraîche hemma vilket gör att detta ser jättekonstigt ut. Det ska alltså inte se ut såhär ..
2 portioner
4-5 msk grön pesto (är man inte lat finns recept här)
3 dl valfri riven ost (jag använde jarlsberg och tomat/olivost)
2 portioner
4-5 msk grön pesto (är man inte lat finns recept här)
3 dl valfri riven ost (jag använde jarlsberg och tomat/olivost)
1/2 dl hackade valnötter
1 dl crème fraîche
300g strimlade vegobacon
Tagliatelle (bandspaghetti) efter behag
Tillagning
1 dl crème fraîche
300g strimlade vegobacon
Tagliatelle (bandspaghetti) efter behag
Tillagning
- Koka upp vatten (till pastan). Ha i crème fraîche och ost i en värmetålig bunke, typ aluminium, smält genom att hålla den över vattnet. Rör om med jämna mellanrum.
- Blanda i pesto och valnötter i ostblandningen. Koka pastan samtidigt som du steker vegobacon så de får lite färg.

Min kamera var taskig så det fick bli mobilen!
//Sofi

Kommentarer
Trackback