Fusilli med champinjoner
En av de godaste "tråkiga" vardagsrätterna man kan hitta. Den fungerar även bra som en använd vad du har hemma-rätt.
Tips! Låt kranen stå på en stund så att vattnet blir riktigt varmt och vänta med att salta. Lägg på locket och vattnet kommer då att koka upp snabbare.
Valfritt antal personer, ca 15 min
Champinjoner, ta så mycket du behöver. Jag använde 275g till en person.
1-2 dl crème fraîche, beroende på hur många du lagar mat till.
Fusilli, koka så mycket du behöver
Peppar
Salt
Smör
Tillagning
1. Sätt pastavatten på kokning och salta
2. Skiva champinjonerna
3. Häll pastan i det kokande vattnet och koka enligt anvisningarna på paketet.
4. Hetta upp en stekpanna och lägg en smörklick i.
5. Stek champinjonerna så att de blir mjuka och bruna.
6. Lägg crème fraîche i pannan och rör om.
7. Smaka av med salt och peppar. För att ge rätten mer smak kan man krydda med vad man tycker om, t.ex. timjan eller curry. Använder du curry kryddar du redan i smöret.

// Sandra

Kommentarer
Trackback