Inbakad tacofärs
Det här var verkligen en brutalt lyckad improvisation! Kanske litelite komplicerat om man är van att slänga i allt hipp som happ men det är värt det, det blev helt underbart.
2-3 portioner
2 dl bulgur
2 dl bulgur
150 g quornfärs
1 tomat
1 rödlök
1 paprika
2 dl crème fraîche
tacokrydda
riven ost efter behag
Tillagning
- Koka bulguren, den får gärna bli lite överkokt, och sätt på ugnen på 200 grader.
- Skär samtidigt tomat, rödlök och paprika i småbitar. Blanda detta med crème fraîchen.
- Låt bulguren rinna av ordentligt och tryck sedan ut den i en form (som pajdeg).
- Varva quornfärs och crème fraîcheblandning. Krydda även lite på varje lager. Avsluta med bulgur (har du gjort rätt ser du inte fyllningen någonstans).
- Strö över riven ost och ställ in i ugnen i 15 minuter.
Såhär ser det ut när det är upplagt! Det bev uppätet så fort att jag inte hann fota själva inbakningen.

//Sofi

Kommentarer
Trackback