Indisk Quorngryta med cashewnötter och ingefära
Finns inte så mycket mer att säga än att Quorn gör sig väldigt bra till indiska grytor. Detta är något man verkligen slänger i sig och det är superenkelt att laga!
Tips: Baka egna Naanbröd till. Klicka här för recept!
Tips: Baka egna Naanbröd till. Klicka här för recept!
4 personer, 30 minuter
100 g cashewnötter
100 g cashewnötter
2 msk rapsolja
2 msk färsk riven ingefära
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
•
400 g passerade tomater
200 ml kokosmjölk (1/2 burk)
olja till stekning
300 g Quornbitar
Tillagning:
Tillagning:
- Mixa alla torra ingrediender i översta stycket och ha sedan i honungen och oljan.
- Fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan.
- Häll i kokosmjölk och passerade tomater och låt puttra i 15 minuter.
Serveras med Naanbröd och ris.
//Sofi
Kommentarer
Trackback