Lasagne
Denna lasagne har min mamma gjort i alla år, det mesta kan man läsa på baksidan av lasagneplattor-paketet men vi har gjort några små justeringar.
2 portioner,
150 g quornfärs
rapsolja
3 dl mjölk
3 dl vatten
7 lasagneplattor
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
paprikapulver
flytande Becel
Tillagning
- Smörj en ganska liten form och sätt ugnen på 200 grader.
- Stek färsen i olja och rör ned såsmixen bestående av mjölk och kallt vatten. Låt såsen småkoka i några minuter.
- Blanda en vit sås av mjölk, vetemjöl och paprikapulver.
- Blanda färsen med den vita såsen.
- Varva sås med plattor i formen. Börja med sås och sluta med sås.
- Strö ev. på riven ost.
- Granera mitt i ugnen i 30 minuter.

// Jennifer

Kommentarer
FrejaStewart
Åh vad massa bra recept du har! Perfekt att kolla efter inspiration på eftersom jag själv är vegetarian! :D
Sv;Ja men ellerhur! Det är verkligen så svårt att bestämma sig för om det är bra eller inte haha. Är som sagt kluven :/
Trackback