Ratatouille
Ratatouille är en helt underbar fransk grönsaksgryta. Den är otroligt lättlagad. Jag har gjort det här många gånger, och det smakar lika bra varje gång! Den gör sig ännu bättre efter ett dygn i kylen. Servera gärna med spaghetti!
4 personer, 30-40 min
1 aubergine
2 burkar krossade tomater, ca 800 g
3 paprikor, valfri färg
salt
svartpeppar
timjan
1 zucchini
Förberedelser
1. Skär paprika, zucchini och aubergine i bitar på 1 cm.
1. Skär paprika, zucchini och aubergine i bitar på 1 cm.
Tillagning
1. Fräs grönsakerna i smör i ca 2 min.
2. Lägg till krossade tomater och koka under lock i 20-40 min. Den blir bäst efter 40 min.
3. Låt grytan stå på eftervärme och krydda.

// Sandra

Kommentarer
Trackback