Chili sin carne

En chili sin carne där jag istället för bönor använder mig av quornfärs som bas.
 
2 portioner, 30 minuter

100 g quornfärs
1/2 gul lök
1/3 röd paprika
250 g krossade tomater
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
salt 
1/2 tsk basilika
2 krm chilipeppar
ca 200 g vita bönor i tomatsås
 
Tillagning
  • Bryn färsen i rapsolja. Häll i vatten och ställ åt sidan. 
  • Skala och hacka löken och paprikan.
  • Fräs lök och paprika i en kastrull.
  • Häll ner färsen, krossade tomater, pressad vitlök, tomatpuré, salt, basilika och chilipeppar i kastrullen.
  • Låt koka sakta i 10 minuter.
  • Blanda ner bönorna och låt koka i ca. 2 minuter.
 
// Jennifer


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0