Pasta med champinjon- och purjosås

Jag ber om ursäkt för att jag inte har någon bild på detta recept. Det är dock väldigt gott och värt att laga!
 
4 portioner, 30 minuter

280 g pasta
1 purjolök
300 g champinjoner
1 msk rapsolja
1 tsk salt
1 krm peppar
2 1/2 dl matlagningsgrädde
ev. 30 st svarta oliver
 
Tillagning
  • Koka pastan i lättsaltat vatten.
  • Skölj, ansa och strimla purjolöken. Ansa och skiva champinjonerna. Fräs purjolöken och svampen i rapsolja i ca 5 minuter.
  • Krydda med salt och peppar. Häll på grädden. Låt stå och puttra i några minuter.
  • Vänd ned pastan i såsen. 
  • Strö eventuellt på oliver ifall du gillar sånt. 
// Jennifer


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0