Rotfruktspytt med svamp

Tyvärr misslyckas jag med att ladda upp en bild just nu. 

2 portioner, 30 minuter

3 potatisar
150 g rotselleri
2 morötter
¼ purjolök
100 g champinjoner
rapsolja
salt
peppar
lite dill

Sås:
1 dl créme fraiche
1 msk senap
½ krm salt

Tillagning

  • Skala rotfrukterna och skär dem i stavar. Strimla purjolöken och skiva champinjonerna.
  • Koka rotfrukterna mjuka i lättsaltat vatten i ca 5 minuter.
  • Stek purjolöken och svampen i rapsolja. Stek även rotfrukterna.
  • Salta, peppra och strö över dill.
  • Blanda såsen och servera med pytten.
// Jennifer
 

·         



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0