Indisk Quorngryta med cashewnötter och ingefära

Finns inte så mycket mer att säga än att Quorn gör sig väldigt bra till indiska grytor. Detta är något man verkligen slänger i sig och det är superenkelt att laga!

Tips: Baka egna Naanbröd till. Klicka här för recept!


4 personer, 30 minuter
100 g cashewnötter
2 msk rapsolja
2 msk färsk riven ingefära 
1 msk garam masala
1 tsk spiskummin
2 msk honung
1 tsk salt
1 krm cayennepeppar
                     •
400 g passerade tomater
200 ml kokosmjölk (1/2 burk)
olja till stekning
300 g Quornbitar

Tillagning: 
  • Mixa alla torra ingrediender i översta stycket och ha sedan i honungen och oljan. 
  • Fräs Quornbitarna tillsammans med kryddpastan.
  • Häll i kokosmjölk och passerade tomater och låt puttra i 15 minuter. 
Serveras med Naanbröd och ris. 
 


//Sofi


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0