Lasagne

Denna lasagne har min mamma gjort i alla år, det mesta kan man läsa på baksidan av lasagneplattor-paketet men vi har gjort några små justeringar.
 
2 portioner, 

150 g quornfärs
rapsolja
3 dl mjölk
3 dl vatten
7 lasagneplattor
2 msk vetemjöl
3 dl mjölk
paprikapulver
flytande Becel 
 
Tillagning
 
  • Smörj en ganska liten form och sätt ugnen på 200 grader.
  • Stek färsen i olja och rör ned såsmixen bestående av mjölk och kallt vatten. Låt såsen småkoka i några minuter.
  • Blanda en vit sås av mjölk, vetemjöl och paprikapulver.
  • Blanda färsen med den vita såsen. 
  • Varva sås med plattor i formen. Börja med sås och sluta med sås. 
  • Strö ev. på riven ost.
  • Granera mitt i ugnen i 30 minuter. 
 
// Jennifer
 


Kommentarer
FrejaStewart

Åh vad massa bra recept du har! Perfekt att kolla efter inspiration på eftersom jag själv är vegetarian! :D

Sv;Ja men ellerhur! Det är verkligen så svårt att bestämma sig för om det är bra eller inte haha. Är som sagt kluven :/

2012-10-22 @ 08:41:02
URL: http://heysugarmagazine.se/freja


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0